Untitled
12 jul 2013
week 4: 5 t/m 11 juli

Hoera, Laura heeft in de nacht van 04 op 05 juli voor de eerste keer van 00.00 tot 07.00 uur geslapen! ’s Middags zijn Corinne en Chiara op kraamvisite geweest. Na het eten zijn we weer een stuk gaan wandelen met zijn vieren.
Helaas heeft Laura in de nacht van 05 op 06 juli niet doorgeslapen en heb ik haar om 04.30 uur moeten voeden. Vanmorgen is Laura in bad geweest, daarna zijn we naar het centrum gewandeld om sandalen voor Bas te kopen. ’s Middags zijn tante Helmie en oom Harrie op kraamvisite geweest. Daarna kwamen ook opa en oma Van Mierlo op bezoek. Ook vanavond heeft Laura weer veel gehuild. Maar toen ik haar de laatste voeding wilde geven, heeft het 1 uur geduurd voordat ze wakker werd.
Laura heeft weer doorgeslapen, van 23.00 uur tot 06.00 uur! We zijn naar opa en oma Van Aerle geweest voor een brunch, nog vanwege vaderdag. Oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke waren er ook. Laura heeft lief in de bak van de kinderwagen geslapen. Toen ze wat huilerig werd, heeft Mark met haar rondgelopen. Ook ’s middags thuis was ze huilerig. Laura heeft lekker buiten in de tuin gelegen in de kinderwagen. ’s Avonds heeft ze wel lief geslapen en niet gehuild na de voeding van 20.00 uur.
Op 08 juli kwamen opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline ’s ochtends op bezoek. Het was mooi weer en we hebben lekker buiten gezeten. Laura was erg moeilijk wakker te krijgen voor de 4e voeding, het heeft bijna een uur geduurd voor ze wakker werd. ’s Avonds heb ik haar in bad gedaan voor de voeding, zodat ze goed wakker zou zijn. Ze had 5 voedingen gehad en zou om 00.00 uur weer moeten eten. Omdat ik niet wist of ze 5 of 6 voedingen nodig heeft, had ik voor de zekerheid de wekker gezet om 00.00 uur. Ik was echter zó moe, dat ik de wekker heb uitgezet en weer in slaap gevallen ben… om 03.30 uur werd ik wakker en heb ik Laura de 6e voeding gegeven.
Op 09 juli moest ik met Laura naar de arts van het consultatiebureau. Laura weegt nu 4.140 gram is en 53 cm lang. Wat lengte en gewicht betreft ligt ze keurig op het gemiddelde, met haar hoofdomtrek ligt ze net wat onder het gemiddelde. Alles was gelukkig prima in orde, al heeft Laura wel flink gehuild toen de arts haar controleerde; ze heeft goed laten horen dat ze er was! Ik heb gevraagd hoeveel voedingen ze nodig heeft, dat ze soms zo moeilijk wakker te krijgen is. Ze heeft minimaal 5 voedingen nodig per 24 uur, ik moet haar overdag wakker maken als ze zelf niet wakker is na 4 tot 4,5 uur en daar komt eventueel een 6e voeding bij als ze ’s nachts wakker wordt. Na het avondeten hebben we weer een stukje gewandeld. ’s Avonds heeft Laura weer flink gehuild. Wel heeft ze doorgeslapen van de voeding van 23.00 uur tot 06.45 uur.
Op 10 juli heb ik Laura ’s ochtends in bad gedaan, daarna zijn we naar de Jan Linders gewandeld.
’s Middags heeft Laura veel boven in haar eigen bedje gelegen (ze ligt ook regelmatig in de kinderwagen beneden, zodat Bas rustig zijn middagdutje kan doen zonder dat hij wakker wordt van Laura als ze huilt).
Ik ben op 11 juli ook weer met Bas en Laura naar de winkel gewandeld. Daarna kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. Ik ben opgebleven tot de voeding van 00.00 uur en hoopte dat ze door zou slapen, maar toch heb ik haar om 04.15 uur weer moeten voeden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative